Prenosni Neto Filter Vrečko s Kavlji Čebelarska Orodja Honey Bee Filter za Napo Cappings Vrečko za Kmetije Čebel, Medu Perkolacijskem

Prenosni Neto Filter Vrečko s Kavlji Čebelarska Orodja Honey Bee Filter za Napo Cappings Vrečko za Kmetije Čebel, Medu Perkolacijskem

w101722

Novo

Na zalogi

€7.28 €5.98
Količina

Oznake: medu masko čudovito, električni extractor medu, čebele hraniti, Čebela Neto, mala medu extractor, beekeep, čebele medu, napo medu, čebela torbici, starinsko čebelarska orodja.

Prenosni Neto Filter Vrečko s Kavlji Čebelarska Orodja Honey Bee Filter za Napo Best Cappings Vrečko za Kmetije Čebel, Medu Perkolacijskem

Funkcije Izdelka : 1.Enostaven za Uporabo: medu filter vrečko je idealen za med filtriranjem, enostaven za uporabo in ponovno uporabo.

2.Dober Pomočnik: Enostavno za uporabo in delovanje, medu filter vrečka je dober pomočnik za čebelarje za precejanje medu.

3.Fino Cedilo: Zaradi fino cedilo funkcija, čistega medu bo trajalo dlje.

4.Hitro Filter: vlakna torba je zelo lep medu filter vrečka, ki lahko filtrirate medu neposredno, ko zajete v medu vedro.

5.Priročno za Čiščenje: filter vrečko je zelo lep in lahko postopoma in učinkovito filtriranje delcev.Ni zataknil in enostaven za čiščenje in pranje pomivalni stroj popolnoma.

Tehnični Podatki:

1.Ime: Medu Filter

2.Teža: približno 20 g

3.Material: najlon

4.Velikost: približno 37 cm * 22 cm/14.57*8.66 v

Seznam Vsebine:

Medu Filter Vrečko x 1

Opombe:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm tolerance, hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, v istem slogu, kot je prikazano na sliki.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<