Podaljšanje trepalnic Lepilo 3 Drugo Suho Trepalnic Lepilo Extra Dolgotrajno 5ml

Podaljšanje trepalnic Lepilo 3 Drugo Suho Trepalnic Lepilo Extra Dolgotrajno 5ml

w101412

Novo

Na zalogi

€10.44 €7.41
Količina

Oznake: lepilo super, trepalnic lepilo za, putimi oči, lepilo trepalnic extense, dodatno veliko suhe vrečo, lepilo trepalnico, vrečko, človek, suho, lepilo kovin, trepalnic lepilo nepremočljiva, brisače ekstra suho.

Podaljšanje trepalnic Lepilo 3 Drugo Suho Trepalnic Lepilo Extra Dolgotrajno 5ml O izdelku:

Ime Izdelka : Tdance Adhesvie

Prostornina : 5g/10g

Barva : Črna

DIOD : 1 Steklenica

Draženje Kože : Ne

Vonj:Ne

Suho čas : 2-3 drugi

Trajna čas : 4-5 tednov

8 Korakov do popolne Trepalnic Razširitve

1. korak. Uporablja pod oči nalepke

Pri uporabi v skladu oči nalepke/gel obliži, jih je treba izogibati dajanju nalepke preblizu oči.Nalepke morajo biti postavljeni nad nižja trepalnice, približno 3-4 mm od spodnjega teglenica črto.Preverite, pokrovi od spodaj, da se zagotovi, spodnji in zgornji pokrovi obliki pečat brez vrzeli.

2. korak. Izberite razširitve

Vedno uporabljajte vsaj treh različnih dolžin razširitev, ki segajo od 9 mm 18 mm v dolžino.Najbolje je, da uporabite 8 mm lash extensions v notranje kotičke oči, da bi se izognili bi se izognili umetno clownlike videz.Pomembno je tudi, da uporabite 8 mm razširitve vse čez oči, med več razširitev za ustvarjanje debele teglenica črto.Neuspeh, da se pomešajo v kratkem razširitve rezultati v prazne vrzeli, ki bi dolgo razširitve videz podoben pajek noge.Za dramatičen videz, odločijo za najdebelejša (0,25 mm) kodraste razširitve.Lepši lash extensions ustvariti bolj naraven videz.

Korak 3. Pick-up

Širjenje trepalnice ven na vaš vinil pad zasnovan za hitro poberem od razširitve.Orient razširitev pravilno v pinceto.Podaljšanje mora biti usmerjeno pod kotom 90° za ravne tweezer za hitro in natančno uporabo.

Korak 4. Dip

Medtem ko držite razširitev iz svoje koničastimi koncu, dip razširitev v lepilo ; prepričajte se, da je dovolj lepilo na osnovi razširitve.Potegnite odvečno pred uporabo.

Korak 5. Osamitev in Odrinite

Izolat naravno trepalnico z ukrivljeno tweezer.Medtem ko držite razširitev iz svoje koničastimi koncu, potegnite razširitev skupaj naravno trepalnico.Plašč naravno trepalnico z lepilom iz osnove za nasvet brez vrzeli v lepilo.Spread lepilo, dokler gladko.

6. korak. Set

Ko potegnete naravno trepalnico z dovolj lepila plašč je, nastavite razširitev na trepalnico približno 1/2–1 mm stran od veke.Sprostitev razširitev na naravno trepalnico.Trepalnico morajo biti obrnjeni navzgor in vzporedno z drugimi trepalnice brez kapljice lepila.Ne dotikajte razširitev po nastavitev.Premakniti na drugo območje ali nasprotni oči in večkrat uporabiti razširitve, dokler ne postane težko osamiti bolj naravne trepalnice.

Korak 7. Ločeno

Ni dveh razširitve ali naravne trepalnice treba zlepiti skupaj.Uporaba obeh sklopov pinceta, da ločite vse razširitve iz sosednjih trepalnice in/ali razširitve.Primite in ločeno v vodoravni način; najbolje storiti, ko je lepilo suho, vendar ne v celoti pozdraviti.Nikoli ne vleči v navpični smeri, ali kraj, koli napetosti na naravne trepalnice.Ponovite uporabo in ločitev korake, dokler vsak naravno trepalnico je vezana.

8. korak. Suho

Ko vse naravne trepalnice so podaljšanje trdno vezana, je čas, da se posuši na novo krasi trepalnice za tri minute.Megle z destilirano vodo, suh spet za tri minute in izvedite enega zadnji krog ločitev.Pred zaključkom storitev in pomagati, da preverijo enotno uporabo, česana z glavnik brushor mascrase krtačo.

Fotografije Kažejo

Naš Urad&Waerhouse

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<