Mini Steklenice Čare Pravokotnik Lepe Steklenice S Pluto Stekleničke Diy Darilo Majhne Kozarce, Obeski Čare Vial Mix 7 Barv

Mini Steklenice Čare Pravokotnik Lepe Steklenice S Pluto Stekleničke Diy Darilo Majhne Kozarce, Obeski Čare Vial Mix 7 Barv

w101331

Novo

Na zalogi

€5.67
Količina

Oznake: g razred g63, pluta v kozarcu, čar luna, kozarec, vazo, Jar, kozarec, kozarci, mini zvezda, pluta stekla, v kozarcu kuhinja, pluta mini.

Steklenice Čare Pravokotnik Lepe Steklenice S Pluto Stekleničke Diy Darilo Majhne Kozarce, Obeski Čare Vial Mix 7Colors

Zmogljivost: približno 1 ml

velikost : 25*19*5 mm

Višina : 25 mm

Širina : 19 mm

Vratu premer: 5 mm

količina:boste dobili 7 steklenic s Pluto na veliko (vsaka barva z eno)

barva: črna , modra, Oranžna, Zelena, roza, lila, Pregleden

uporaba: Steklenice Obeski Božična Darila Želijo Stekla Bottlese, Poročno Darilo, Mini Steklenice, Majhne Steklenice, Prazne kozmetični posode, ki Želijo Steklenice S Pluto,Obeski Diy Ogrlica

O Podjetju

Pot naše nakit in Steklenice oskrbe podjetje začelo v letu 2006 , smo ponosni, da zagotavljajo biseri in nakit Spplies za stranke po vsem svetu.Ne glede na to, Podjetij , posameznikov ali trgovinah In lahko Pomočjo vseh izdelka, slika na moji trgovini !

pošiljko

1.vsako naročilo je brezplačno dostavo

2.da manj kot 150usd brezplačna dostava za po pošti air mail

3.da več, kot 150usd brezplačna dostava za DHL/fedex/EMS (Če ga potrebujete)

Embalaža

Vsako naročilo je poslala uporabo Mehurček ovojnico ali multil ayer karton.Ščiti elemente iz škodljivo v tranzitu, ko doseže vsak strank strani.

Načini plačila

Samo prepričani, da plača na nas preko www.apok.si Depozitni preko Visa, MasterCard, QIWI,Western Union-a in Bančnega Nakazila.Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Povratne Informacije & Poprodajne Storitve

To je cenjeno, da bi lahko pustite nam pozitivnih povratnih če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Samo vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, ko izpolnjuje nobenega problema, imamo več kot deset let dragocene izkušnje na tem področju, kot rezultat smo lahko reši vsak problem za vas.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora.Zaupajte nam, kakršne koli nesreče bo rešen.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki