Vodni curek pad baby vode pad napihljivi vodni pad morskega življenja, mat, led ploščica baby napihljivi pat glasbene vode pad

Vodni curek pad baby vode pad napihljivi vodni pad morskega življenja, mat, led ploščica baby napihljivi pat glasbene vode pad

w101028

Novo

Na zalogi

€10.70 €6.42
Količina

Oznake: vrvico torbica pen, otroci sprinkler pad, pet urn, mazzda vodni curek, spray ice, spray vodni razpršilec, napihljivi pad otrok, visoko kakovostna torbica pen, 3d mačka blazine, frangipani.

Ime izdelka: Napihljive Želva Pat Vode Pad

Velikost izdelka: 66*50 cm

Glavni material: PVC

Dodatki: OPP vrečko

funkcija:

1. Dojenček se počuti spodbudilo, medtem ko igranje.Uporabite naš napihljivi vodni športi, predpražniki, da pustite, da vaš dojenček uživati nekaj trebuh čas.Pediatricians priporočamo igranje z dojenčki na želodec, ker pomaga okrepiti svojo nogo in roko mišice in jih pripraviti za iskanje po vsebini.Trebuh čas igrače so zabavno način, da bi dojenčki izpolnjujejo svoje mejnike razvoja.

2. Enostaven za montažo trebuh čas igrača pad pripravljen kmalu.Tako dolgo, kot je napihnjen in napolni z vodo, ki otroka lahko uživali otipljive in vidne zabavno.Svetla in barvita pene igrače premikanje v vodi, spodbuja otroka roko oči usklajevanja, medtem ko se jih spodbuja, da dvignejo roke, da ulov plavajoče morske živali.

3. Edinstvena darila za otroške tuši.To unisex otroška igrača bo zelo cenjeno s strani staršev in niso na voljo v trgovinah.Ne da kupiti novorojenčka oblačila, ki presegajo tiste, ki dojenčki lahko obrabe.Dajejo darila za spodbujanje vašega otroka naravno radovednost in jim pomaga, da razvijejo svoje fine motorične sposobnosti.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<