Resnično Baltskega Jantarja Rolex Zapestnica za Moške, Ženske Življenje Dišeče Letnik Naravnih Nakit bangle Čar Etnične Plemenski Manžeta

Resnično Baltskega Jantarja Rolex Zapestnica za Moške, Ženske Življenje Dišeče Letnik Naravnih Nakit bangle Čar Etnične Plemenski Manžeta

w10084

Novo

Na zalogi

€36.97
Količina

Oznake: predsednik palmer zapestnica, baltskega jantarja, moški rolex watch, medved gledajo moški, nakit magnet, zapestnica ženske, rolex, amp kitara cev, Amber, tudor zaponko.

...................................................

.....................................

Resnično Baltskega Jantarja Rolex Zapestnica za Moški Ženske Nakit Tip Izdelka (Materiala): Original Spusti Amber Imetnik Material : + Dvojno Trajne laksa, ki se uporablja. +Ribolov line razteza za vsako zapestje.Izdelek je primeren za vse zapestja.Model izdelka : Roleks Rumena Zapestnica Teža Izdelka: 7 - 8 Gr OPEN DOLŽINA: 18-19 CM Pakiranje : V Trajne Design Polje Amber kamen je bil, uvoženih iz držav, ki mejijo na Baltskem Morju.Nato premaknite amber prinesel v Turčijo, ki je bil oblikovan z veliko mojstrov v različnih izdelkov.To je ročno izdelan.Informacije o amber * Original "ORANŽNI", se pridobiva iz borove smole znan tudi kot Jantar, je zelo lahka in mehka snov.Drevesne smole, ki spadajo v tla z drevesa, ki jih skril ali prevažajo morskega okolja z vodo skozi čas.Za milijone let, smole ostala pod plasti, ki so dosegli debeline več sto metrov spremeni v oranžni barvi z orodno z tlaka in temperature dejavnikov skozi čas. * Original, jantar je zelo redek.Iz tega razloga, Jantar je zelo dragoceno. * Original Amber je znan kot zdravilni kamen za zdravje ljudi. (npr.Pomaga dojenčki začetnih.) * Te izdelke, pri katerih se je njihov končni obliki, v rokah naših mojstrov, ki so namenjene za prodajo kot venci, zapestnice in ogrlice zasnovan na različne načine. * Rumena modeli lahko spremenite barvo skozi čas z uporabo in imajo zato lepši videz.

Amber, ki ima zelo visoko tržno vrednost, ker je ena izmed redkih snovi, je bilo dokazano, da bi bilo dobro za nekaj pomembnih senilno boleznih krvotvornih in krepitev, krepitev spomina in živce že od antičnih časov.

To je bila uporabljena v medicini, zaradi česar, kot je bilo videti, da zdraviti paralizo bolezni, zlasti pa-in to je bila dana v nekaj hrane in pijače iz aristocrats z mešanico paste zaradi svoje afrodizijak lastnosti.

Amber, ki se najbolj pogosto uporabljajo področju, ki je dišave, je bil uporabljen v parfum, kreme in mazila proizvodnje od antičnih časov.

.................................................

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<