Kolo Smerniki USB Polnjenje S 5 Razsvetljavo Načini 3 V 1 Štoparica Rog Lučka Kolesarski Števec Števec, Brezžični Koda Tabela

Kolo Smerniki USB Polnjenje S 5 Razsvetljavo Načini 3 V 1 Štoparica Rog Lučka Kolesarski Števec Števec, Brezžični Koda Tabela

w100630

Novo

Na zalogi

€17.77 €11.38
Količina

Oznake: 1800lm, kolesarska svetilka, brezžični kolo rog, bar števec tabela, bicycl lučka, barva mouse pad, kolo rog lučka, mini polnilna števec, števec sprejem, brezžični sirene rog.

Kolo Smerniki USB Polnjenje S 5 Razsvetljavo Načini 3 V 1 Štoparica Rog Lučka Kolesarski Števec Števec, Brezžični Koda Tabela

Bullet Točk: 1.Super Svetla: To super svetla LED luč kolo nastavitev je na voljo pet načinov svetlobe.Anti-glare high beam glavni svetlobe lahko svetijo enostavno in daleč, da se zagotovi varno kolesarjenje na noč.Ujemanje z 2 označite amber meglenke, lahko močno svetlobo up spredaj cest tudi v megleno ali deževne dni. 10COB rdeče svetlobe kroglice na obeh straneh, ki omogočajo visoko vidljivost, da potniki in vozila, ki prihajajo lahko vidijo drug drugega iz dolge razdalje.

2.USB Polnilne: Ta LED izposoja smerniki ima vgrajeno 1200mAh baterije z anti čezmerno polnjenje in praznjenje funkcijo in se lahko uporablja za 3,5-6.5 ur.Obstajajo tudi štiri baterije kazalniki na žarometov.Luč je opremljen z dvema močan gumb celice, baterije, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa in enostavno spremeniti.

3.Kolo merilnik Hitrosti in Vsestranski: To smerniki zaslonu lahko pokazal ne samo hitro, ampak tudi eno potovanje, število prevoženih kilometrov, skupno število prevoženih kilometrov, jahanje čas, kalorij, maščob in porabo.Kolo svetlobe lahko igrajo tudi pomembno vlogo kot zasilni utripajoče svetlobe.To kolo svetlobe set je vsestranski dovolj za nočno kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ali vse dejavnosti na prostem.

4.Odličen Govornik in Nepremočljiva: žarometov in rog imajo dve-v-eno stikalo, kar je zelo priročno za nadzor.Zvočniki zvok, ki je tako visoka kot 130dB.Kolo luči imajo tudi odlično nepremočljiva funkcijo, tako da ne skrbite, ki jih uporabljajo tudi v deževnih dneh.

5.Hitro Namestiti: LED kolo spredaj svetlobo, je opremljen z vgradnjo oklepaj, ki se lahko enostavno določi, da krmilo.Silikonski nastavek trak za Smerniki in Luč so izdelani z več odprtinami, da lahko tesno prilegajo okoli najbolj velikost sedeža predstavništva.Enostavno in hitro namestitev in sprostitev.

Značilnosti:

3-v-1, štoparica, rog, lučka

Specifikacija:

Ime: Anti-theft Lučka

Zvočni način: 5

Barva: rdeča/modra/črna

Teža: približno 176g

Velikost: o 101.1*49.5*24.5 cm/39.8*19.49*9.64 v

Zvok distribucija: 130 decibelov

Lučka kroglice: XPG+COB+2835*2

Material: ABS+GPPS

Glavni svetlobe/luči za meglo: 300 lumnov/30 lumnov

Čas polnjenja: približno 2,5 ure

Baterija: 1200 mAh litij-polimer baterija

Nepremočljiva rating: 4 Stopnje

Polnjenje čas: 500+

Indikator napajanja svetlost: 100%-75%-50%-25%

Seznam Vsebine:

Svetilka Telesa*1

Znanja*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Senzor*2

Rog Krmilnik*1

Magnet Oddajnik *1

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki