2pcs/set Odraslih Sodobno Dvorano Latin Dance Obleko Usposabljanje Oblačila Ženski Sumba Fazi Rumba Qia Qia Ples Kostum

2pcs/set Odraslih Sodobno Dvorano Latin Dance Obleko Usposabljanje Oblačila Ženski Sumba Fazi Rumba Qia Qia Ples Kostum

w100434

Novo

Na zalogi

€16.43
Količina

Oznake: dvorana plesno obleko, latina plesne hlače ženske, obleko standard, Dvorana Ples Obleka Ženske, dvorana ples krilo ženske, latinski ples praksi wear ženske, obleka za latinsko, dvorana obleko, obleko rumba, latinski ples vrh čipke.

[xlmodel]-[po meri]-[46323] Podrobnosti Izdelka

100% Čisto Nov

Podrobnosti O Izdelku:

Postavka Št.: MZD-Z01

Material: Poliester

Velikost: S/M/L/XL/XXL/XXXL

S: Pas: 60-63 cm; Hlače Dolžina: 85 cm; Capris: 67 cm>; Višina: 150-155 cm; Teža: 40-45kg

M: Pas: 64-66 cm; Hlače Dolžina: 86 cm; Capris: 69 cm; Višina: 155-160 cm; Teža: 40-50 kg

L: Pas: 66-69 cm; Hlače Dolžina: 87 cm; Capris: 70 cm; Višina: 160-165 cm; Teža: 51-55kg

XL: Pas: 70-73 cm; Hlače Dolžina: 88 cm; Capris: 72 cm; Višina: 165-1705cm; Teža: 56-62kg

2XL: Pas: 73-76 cm; Hlače Dolžina: 89cm; Capris: 74 cm; Višina: 165-172cm; Teža: 63-68 kg

3XL: Pas: 76-79 cm; Hlače Dolžina: 90 cm; Capris: 76 cm; Višina: 172-175cm; Teža: 69-72kg

P. S: Za različne measureing metoda, velikost lahko obstajajo 2-3cm strpnost, to ni problem kakovosti

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] Fotografije Seznama

[xlmodel]-[po meri]-[47773] Preberite, Preden Bi

Profil Podjetja:

Blingstory, blagovna znamka, je strokovni ženske oblačila proizvajalec in trgovec, ki je specializirano za modne ženske obleke za over10 let.Nudimo vam visoko kakovostne izdelke in najbolj konkurenčno ceno od naše tovarne neposredno na roko.

Skrbimo za vse cenjene kupce, na našo pomoč strankam je pripravljen, da vam pomaga, če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč.Tudi poskušali naše najboljše, da napišete nazaj e-pošto na vas A. S. A. P, vendar zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, včasih morda ne bomo mogli narediti, da takoj.Prosimo, dovolite nam, 7 delovnih ur za odziv.Zahvaljujemo se vam za vaše prijazne razumevanje.

Pošiljke:

1. Parcele bodo večinoma pošiljajo v roku 3-5 dni po plačilu, nekateri pa lahko traja dlje, zaradi proizvodnje, vikend ali počitnice.

2. To običajno traja 10 do 20 delovnih dni, da pridejo, ampak v nekaterih državah to morda malo več časa zaradi praznikov oziroma carine, lokalne odpremi učinkovitosti ali drugih razlogov, zato prosim, premisli, preden jo izberite, Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, bodite Express pristojbino, ali se ne da kupiti.Običajno druge kurirske morali samo 3-7 dni.Najprej obrnite na nas, če želite za ladje, ki jih express, kot so DHL, UPS, EMS, Fedex, Dpex ali druge kurirske službe.

3. Iskanje Številka je na voljo za vsako naročilo, in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.

4. Če ne morete slediti vaše Naročilo uporabo številko za sledenje pod pogojem, nas kontaktirajte, da dvakrat preverite, ali sledenje številka pravilna.Včasih ladjarske družbe, ki traja 3-5 dni, da posodobite novih dostavo informacij na njihovi spletni strani.

Prijetje & Politiki Vračila:

Če je blago, ki je poškodovano ali nezadovoljni po prejemu, prosimo, vrnite jo v prvotnem stanju v roku 3 dni za zamenjavo ali refundment.Bili odgovorni za vrnitev stroškov, če se proizvodi so kakovost napako, vendar kupec je odgovoren za vrnitev ladijski promet in manipulativni stroški zaradi drugih razlogov.Nobenega nadomestila, ki se po 7 dneh od kupca prejeli predmetov.

Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

Feeeback:

Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami, ki stopnja: Ocena pod 5 lahko vodi nas slabo stoji situacija.

Velikosti ali Fit Vprašanja:

Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritev pri natančni, prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 1~3 cm v merjenje.

Barvna Neusklajenost:

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor osvetlitev, ozadja, itd.Vendar, če mislite, da so časi, prejeti v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vrnitev ali vračilo kupnine je mogoče.

Pogosta VPRAŠANJA:

V : Kakšne načine plačila lahko uporabljam?

A : Na www.apok.si aplikacije, ki jo lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealno, Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) in www.apok.si Žep.

Na www.apok.si spletni strani (PC) lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Nakazilo, Webmoney, Yandex.Denar, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealno, Giropay, Sofort Bančništvo, Carte Bancaire (Carte Modra), Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plačilo v Gotovini (Euroset, Syvaony, ruski Post), in www.apok.si Žep

Q : ali se strinjate Dropshipping naročil?

A : Ja, Dropshipping da je dobrodošel, prosim, pustite nam sporočilo za dropshipping, in preverite, ali vaše stranke naslov pravilen.Obljubimo, da bomo zaupnost vaših podatkov, ceno, prodajalci imenik za dropshipping red!

Q : sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A : Če bi se radi kupujejo v velikih količinah, se obrnite na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Q : Kako lahko naredim, če sem pristanišče prejel blago, vendar čas dostave je zaradi biti zaprta?

A : Če vi pristanišče prejeli vašo parcelo v 35 dneh (blago, ki je še v tranzitu), se obrnite na nas za podaljšanje dobavnega časa za vas.Medtem, dobro preverite pri post office za vas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<