5pcs 18"x22"/46cmx56cm Maščobe Četrtine Pisane Bombažne Tkanine Za Šivanje,Krpanje,Doma dekoracijo,Blazine In Quilting Obrti

5pcs 18"x22"/46cmx56cm Maščobe Četrtine Pisane Bombažne Tkanine Za Šivanje,Krpanje,Doma dekoracijo,Blazine In Quilting Obrti

w100323

Novo

Na zalogi

€10.46 €6.80
Količina

Oznake: bombaž maščobe četrtletje, tkanine, kavč, mozaik krzno tkanine, srčkan polyster tkanine, bombaž poliester, mešanica tkanine, Tkanine, Bombažne Tkanine, tkanine, mozaik, maščobe četrtine tkanine snope cvetlični, bombažne tkanine tiskanja.

Material: 100% bombaž Tehnologije: Keper ( Gosto, mehko ) Velikost: 1 kos=18" × 22"/46cmx56cm (cut z roko,+ -1cm napaka) Pakiranje: 5 kosov modelov, kot je prikazano sliko Funkcije: Eco-prijazen natisnjena, mehko in udobno ,dihanje, odporno na toploto, absorpcijo vlage.Uporablja za blazine, blazine, lutka krpo, quilting, mozaik, album, otroci posteljnina in drugi needlework šivanje.Tkanina je pre-cut, če kupite 2 veliko ali več, velikost ni neprekinjen.Vse tkanine so okrašene z roko.Element lahko pustite surovi rob in lahko imajo 1-2 cm odstopanja obstajajo.Zaradi razlik v računalniški monitorji, dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od tistih, prikazanih.Tkanine, prav tako lahko prodajajo za metrov, če boste potrebovali, samo kliknite na sliko.Kliknite na sliko, da bi pol metra ali metrov Kliknite na sliko, da bi pol metra ali metrov Kliknite na sliko, da bi pol metra ali metrov Kliknite na sliko, da bi pol metra ali metrov Kliknite na sliko, da bi pol metra ali metrov 1.Prosimo, kliknite na "prikaži mojo trgovina" ali "prikaži mojo Topselling Izdelki", da bi dobili več elementov 2. Naš kupec zaščite varuje samo načini plačila na www.apok.si, kot je opisano spodaj.

Če imate kakršno koli vprašanje o plačilu, prosimo, da contacr nas. 1. Worldwile Dostava. (razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. To so dejanski izdelek slika, samo zato, ker za razliko od svetlobe ali zaslon, barve je nekoliko drugačna. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 48 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Parcela pridejo lokalne, če obstajajo tarife, kupec je odgovoren za tarife, lahko nudimo vso dokumentacijo.Posebno izjavo, mi ne prevzema nobene tarife, prosimo, upoštevajte, da pred nakupom. 1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente. 2. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo slove vaše skrbi.Zahvaljujemo se vam za vaše naročilo!Vesel Šivanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki