Luksuzni Žamet Blackout Zavese Za Dnevno Sobo, Spalnica, Siva Italija Žamet Okna Zavese Listov Vezene Dekoracijo Zaves

Luksuzni Žamet Blackout Zavese Za Dnevno Sobo, Spalnica, Siva Italija Žamet Okna Zavese Listov Vezene Dekoracijo Zaves

w100303

Novo

Na zalogi

€22.01 €12.11
Količina

Oznake: rdeče žametne zavese fazi, razkošno dekor zavese, zavese valanc, persiana, obmorskih odklon zavese, umre zavese, Italijanski, zavesa za živo soba, končal draperije, moški luksuzni zavese.

1. W=zavesa je širina, L=zavesa je višina/dolžina . 2.V ceno je vključno 1 zavese/til,ne za 2 plošče. 3.Zavese/til sprejeti velikosti po meri,če ne morete najti velikosti, ki jo želite, v možnosti,se obrnite na nas ali pusti da bi opomba k nam. 4.V til je mogoče oprati z rokami nežno,ni mogoče oprati s strojem. 5.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročno merjenje. 6.Vsi elementi so resnične streljanje.Vendar,različnih monitorjev lahko povzroči barve so nekoliko razlikujejo. 7.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost.Če je vaš okno je 100 cm širok, predlagamo, 2 kosa W100cmXL250cm Če je vaš okno je 200 cm širok, predlagamo, 2 kosa W200cmXL250cm 1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če so elementi, ki je v vaši lasti več kot 7 dni,se bo štelo, uporablja in ne bomo vprašanje vračilo ali zamenjavo za vas.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in svoje naročilo ID.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<