1 Kos Novo DP01 Čistilec Zraka Filter Za Dyson Čisto Kul Povezavo Zraka Čiščenje Desk Fan

1 Kos Novo DP01 Čistilec Zraka Filter Za Dyson Čisto Kul Povezavo Zraka Čiščenje Desk Fan

w100170

Novo

Na zalogi

€15.60 €10.61
Količina

Oznake: mijia filter čistilec, dyson v6, dyson filter hepa, dyson tp03, cena dyson vroče kul, zračni filter za lase, prah filter pc, dyson čisti, dyson čisto kul filtre, rjava volan.

1 Kos Novo DP01 Čistilec Zraka Filter Za Dyson Čisto Kul Povezavo Zraka Čiščenje Desk Fan

Podrobnosti:

Filter je odlična zamenjava za Dyson air čistilec.

Ustreza za Dyson čisto kul urad povezavo čistilec (dp01 model), za Dyson hp02 čisto Vroče kul povezavo očisti

Nadomešča številka dela:967449-04

Učinkovito zajame ultra-fine delce iz zraka, vključno cvetni prah, bakterije in hišne prhljaj,itd.

Dobrem stanju, enostaven za namestitev.

Postavka Pogoj:100% Čisto Nov

Barva: Kot Kažejo Slike

material: plastika

Odstrani 99.95% alergenov in škodljivih snovi, kot majhne kot 0,1 mikronov iz zraka 360° Stekla HEPA Filter ujame izredno majhnih delcev iz zraka, vključno cvetni prah, bakterije in hišne prhljaj Zajame potencialno strupenih plinov in vonjav Plast oglje, granule - ujame vonjave in potencialno škodljivih toksinov, kot so barve, dim celoletno čiščenje in promet Nemoteno nihanja

Pakiranje vključuje

1x DP01 zračni filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka /- 1-3cm.

Plačilo: 1) sprejemamo plačila preko Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Garancija: 1) Vse izdelke bo mogoče preveriti pred odpremo 2) v garancijskem roku, če pride do težave zaradi kakovosti razlog, prosimo, da se zadruga, da posnamete fotograje ali Videoposnetke na vprašanje in da nam pošljete za preverjanje.Povratne informacije: 1) se Bomo vedno potrudili, da služijo in vedno zagotoviti najboljše kakovosti proizvodov za vsako stranko, če izpolnjujejo Z naših storitev, naši izdelki, prosimo, ne oklevajte, da nas pusti pozitiven feed back 2) Če imate vprašanja o storitvah ali produktih, prosimo, obrnite na nas prosto, bomo iskreno, da se prepričajo, to je naša Odgovornost, samo ne pusti negativne povratne informacije, brez obrnete na nas.Hvala, ker ste.Pošiljke: 1) Naročila se obdelujejo pravočasno po preverjanju plačil, kot ponavadi, za nas to stalo 24 urah, da prejemajo plačo. 2) Vašega naročila, se mora ujemati vaš naslov za dostavo, potrebujemo vašo pravilno telefonsko št.Prepričajte se, da blaga, ki ste jih prejeli. 3), bomo ladja preko DHL ali Fedex, nekega dne ste se odločili, DHL, bomo lahko z Fedex, TJ, za nekaj časa, ki ste ga izbrali, Fedex, IE, Bomo lahko z DHL, je odvisno od razmer, prosimo, potrdite, da jo lahko sprejmemo. 4) po tem, ko smo ladje, bomo spremljali blago, za vas, In veste, zadnje novice.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<