Brezplačno Keygen 2016.R1 Bluetooth Dvojno PCB Zelena V3.0 Odbor NEC Rele Pravi 9241A Čip FTDI Multidiag Pro+ tehničnih odborih Za Avto/Tovornjak

Brezplačno Keygen 2016.R1 Bluetooth Dvojno PCB Zelena V3.0 Odbor NEC Rele Pravi 9241A Čip FTDI Multidiag Pro+ tehničnih odborih Za Avto/Tovornjak

w100127

Novo

Na zalogi

€38.06 €34.26
Količina

Oznake: delphi tester, modul fm, tovornjak priklopnika, ročno orodje, delphi diagnostični ds150e, bluetooth receiv, avto dobro, breadboard solderless, skener, avto prilagoditev opreme.

Brezplačno Keygen 2016.R1 Bluetooth Dvojno PCB Zelena V3.0 Odbor NEC Rele Pravi 9241A Čip FTDI Multidiag Pro+ tehničnih odborih Za Avto/Tovornjak

PCB Board Zaslon:

V3.0 Zeleno PCB Dvojno Odbor NEC Rele 9241A Čip Čip FTDI

Običajno pošlji rdeče NEC rele,če pa rdeče zalogi,vam bomo poslali belo, da ste,hvala vam za vaše razumevanje.(Na Releji bele in rdeče barve z enako kakovost.)

Programska Oprema Je Na Voljo:

1. V2016.R1 Z Keygen aktivator Brezplačno Vključite sami .Smo privzeto pošiljanje V2016.R1 na CD-ju.

2. V2017.R1 ŠT Keygen,morate poslati datoteko, datoteko za aktiviranje .Če kupec reqeust to programsko opremo ,prosim, pustite sporočilo ,ali mi lahko posredujete preko Mega Povezavo.

3. V2015.R3/V5.008 R2 Z Keyen preveč.Če kupec reqeust to programsko opremo ,prosim, pustite sporočilo ,ali mi lahko posredujete preko Mega Povezavo.

4. Najboljši Združljiv sistem Win XP in WIN 7 32bits

Prosimo, Upoštevajte: 1. Če kupec CD poškodovana ali potrebujejo drugačno različico programske opreme,se obrnite na nas ,mi vam pošljemo welink za prenos 2. Ni vsak avto lahko modeli podpirajo vseh funkcij ali za sistem,Morate test v realnem delovanje. 3. Ni vsak avto model pod avto znamke lahko deluje.V2016.R1 Podporo več novih/starih avtomobilov, kot V2015.R3,Del avtomobila, ki prikazuje seznam:

Jeziki: angleški, Cesky, bolgarski,Dansk, Nemški, Espanol, Francais, grški,Hrvatski,Hollands, madžarski, Italijanski, Norsk, poljski, Romuniji, ruski, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turški, Portugues.

Poudarki iz tehničnih odborih PRO+: Delo za AVTO + TOVORNJAK + Generičnih 3 v 1 Visoke Kakovosti Z zeleno dvojno ploščo z 9241 žetonov.Podporni sistem :Win7 32bit/XP/Win10 32 bit.Z vgrajenim Bluetooth modul, bo bolje za uporabo.Eno leto, kakovost, garancija, Močna in v času, strokovnjakom za podporo.Delimo wow programske opreme, da ste kot darilo.Programska oprema: 2016.R0: z keygen (Podporo nekaterih 2016 avtomobili) / 2015.R3: S Keygen neobvezno. (Prosim, pustite sporočilo za prodajalca, ki je CD, ki ga potrebujete, drugače CD bo pošlji naključno), Če ne veste, kako, da vključite datoteko 2016.00,prosite prodajalca, da bi dobili video.Hvala, ker ste.

Opis: tehničnih odborih PRO+ je hitro in zanesljivo diagnostično orodje, ki služi kot povezava med vozilom in računalnik.Deluje na oba stara in nova vozila.Z AVTOMOBILI, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za avtomobile in lahka dostavna vozila iz leta 1988 dalje.Skupaj 47 različnih blagovnih znamk.S TOVORNJAKI programski paket, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za lahka in težka gospodarska vozila, avtobusi, prikolice od leta 1995 dalje.Skupno 37 različnih blagovnih znamk.Diagnostični program GENERIČNE je namenjen zakonodaje, ki temelji diagnostike, ki so posebej izbrani za emisije, povezane kode napak.GENERIČNO je vključena v AVTOMOBILE in TOVORNJAKE paketov.Multiplexer funkcijo, 2xHS LAHKO (ISO 11898-2), SW LAHKO (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL in (SPI, analogni, 5volt out).

V serijski smo storite naslednje: 1) Branje in brisanje kod napak; 2) Preberite v živo podatkov ; 3) Osnovne nastavitve ; 4) Scan funkcijo ; 5) v Celoti v skladu z eOBD/OBDII standard.

Funkcije: 1. Izdelava posebnih serijskih diagnosticiranje ; 2. Scan funkcijo; 3. EOBD/OBDII komunikacije; 4. Serijska Sistemov ; 5. Motor ; 6. Vžig ; 7. ABS ; 8. Storitev reset ; 9. SRS ; 10.Immobilizer ; 11.Instrument ; 12.Udobje sistem ; 13.Gear box), itd.

POLET DIKTAFON Z letom diktafon, funkcija vam omogoča, da posnamete parametrov v realnem času, medtem ko ste vožnjo vozila.Med snemanjem lahko s pritiskom na gumb, označite določene napake, tako da lahko razišče zaznana napaka na kasnejši čas.Tehničnih odborih Pro+ je opremljen z vgrajenim pomnilnika tako odstranijo potrebo, da bi računalnik.Pomnilnik voziček niso vključeni v paket .NAPETOST PREVERITE, Če tehničnih odborih PRO+ je priključena na vozilo, bo enota preverite napetost akumulatorja vozila in se samodejno prilagaja vehiclersquos ravni napetosti 12 ali 24 voltov.Če je napetost postane previsoka ali prenizka, tehničnih odborih PRO+ vas opozorijo z obema zvoka in svetlobe in boste tudi opozorjeni z ikona za baterijo v naše diagnostično programsko opremo.ŠTEVILKE ŠASIJE VIN V naših AVTOMOBILIH programske opreme, smo pametno funkcijo, ki omogoča, da je prebral številke šasije iz vozila, da bi radi, da diagnosticirati.To zagotavlja, da je pravi model in leto je izbrana možnost samodejno.Poleg tega oznaka motorja za vozila, ki so pogosto na voljo na trgu, je tudi izbran samodejno.ISS Inteligentni Sistem Skeniranja (ISS) scans skozi vse sisteme v vozilu in prikazuje kode napak, ki so shranjene v vsakem sistemu.To prihrani čas in dobili boste hiter pregled dejanskega stanja celotnega vozila.Ko ISS je popolna, lahko izberete poseben nadzorni sistem za analizo rezultatov v nadaljevanju.ISI Inteligentni Sistem za Identifikacijo (ISI), ki določa in samodejno izbere vrsto krmilnikom, ki je nameščen v vozilu.To zagotavlja, da so diagnostični sejo je opravljen pravilno s pravilno parametrov, kot je potrebno.

Seznam vsebine: 1 x tehničnih odborih glavna enota (Z lupino) 1 x LED OBD2 16Pin Kabel 1 x USB Kabel 1 x CD s Programsko opremo(z nalepkami)

Shell: Multidiag Pro

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<